161,62Lei

Disponibilitate:
1
Cod produs:
FT993265
SKU:
KJ140
Marca:
Kirjes

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
Cap gonflabil din cauciuc în formă cilindrică de dimensiuni medii. Facilitează șlefuirea suprafețelor concave sau neregulate, oferind control sporit asupra formelor obținute datorită posibilității de control a presiunii aerului din suportul gonflabil realizat dintr-un strat de cauciuc moale.
 • Diametru: 42 mm
 • Inălțime utilă: 44 mm
 • Prindere: 6 mm
 • Inălțime totală: 64 mm
 • Inlcude:
  • 1 x cap gonlfabil cilindric mediu
  • 1 x rezervă abrazivă cap cilindric mediu 220 grit
 • Viteza recomandată: 3000 - 4000 RPM
 • Viteza maxmă: 6000 RPM
Calitatea unei lucrări din lemn este net influențată de finisajul neted al suprefețelor. Pentru lucrările plane, finisajul se poate obține ușor cu rindele, răzuitoare sau șlefuitoare electrice.Însă suprafețele neregulate, formele concave sau convexe, interiorul obiectelor scobite sunt mult mai dificil de adus la finisajul dorit. 
Până acum o unealtă electrică pentru șlefuirea acestor suprafețe nu era disponibilă, iar șlefuirea manuală dura foarte mult, fiind un proces obositor. Acum Kirjes ne propune sistemul de șlefuire și lustruire a suprafețelor neregulate ca răspuns la necesitatea șlefuirii rapide și de calitate a suprafețelor greu de finisat până la acest moment.
Rezervele abrazive pe suport din material textil sunt foarte flexibile, iar odată fixate pe suportul din cauciuc și umflate manual fix atât cât aveți nevoie pentru ca procesul de șlefuire să nu modifice forma finală obținută ci doar să-i accentueze valoarea printr-o suprafață netedă, plăcută la atingere.
Toate modelele de capete gonflabile marca Kirjes se pot fixa pe prelugitorul flexibil care se montează la motorul Kirjes.
Toate aceste facilități fac din sistemul de șlefuire și lustruire Kirjes setul perfect de unelte pentru finisarea oricăror suprafețe greu accesibile, linguri, instrumente muzicale, sculpturi, jucării din lemn, bijuterii din lemn, mânere de cuțite, etc.
 
Modalitate de utilizare:
 1. Ștergeți suprafața de cauciuc și interiorul rezervei abrazive cu o cârpă umedă pentru a asigura o fixare bună a celor două părți. 
 2. Verificați ca partea de cauciuc să rămână centrată sub șaiba ce o fixează de tija metalică, apoi strângeți șurubul din capăt cu cheia imbus cu care ați primit capul gonflabil. 
 3. Fixați rezerva abrazivă, aveți grijă ca partea suprapusă (cu lipitură) să fie orientată în sensul acelor de ceas (de obicei), atunci când este pusă în funcțiune. 
 4. Este important ca marginea rezervei abrazive să acopere toată suprafața de cauciuc, pentru a proteja suportul gonflabil și pentru a beneficia de una dintre avantajele șlefuirii cu acest cap abraziv - abilitatea de a șlefui în zonele greu accesibile chiar cu muchia cilindrului.
 
Pasi pentru a umfla capul gonflabil: strângeți ușor șurubul de la capătul cilindrului cu cheia imbus și aveți grijă ca partea de cauciuc să rămână centrată sub șaiba ce o fixează. Este bine ca pompa manuală și partea gonflabilă să fie ținute în aceeași mână, iar cealaltă mână să pompeze aerul în interiorul capului gonflabil. Prindeți partea gonflabilă cu degetul mare, arătătorul și degetul mijlociu, introduceți pompa în capătul tijei metalice, iar apoi fixați pompa cu degetul inelar și cel mic. Capetele gonflabile cilindrice nu trebuie umflate foarte mult. 
 
Pași pentru a scoate aerul din capul gonflabil: Prindeți capul gonflabil cu o mână și apăsați. Destrăngeți piulița cu cheia imbus și continuați să strângeți până când capul gonflabil este dezumflat. Înainrte de a strânge din nou piulița, aveți grijă ca partea de cauciuc să fie centrată sub șaiba metalică ce o fixează. 
 
Măsuri de siguranță: Întotdeauna purtați ochelari de protecție atunci când utilizați accesoriile de șlefuire Kirjes și asigurați-vă că preful rezultat din șlefuire este colectat/absorbit în mod eficient de o unealtă de colectare (aspirator, dust exractor)
 
Made in Sweden

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro