Pânză pentru circular extra-subțire, potrivită pentru circularele electrice profesionale, pentru circularele portabile și pentru cele cordless. Designul special conceput extra-subțire permite tăierea rapidă și ușoară a materialului, poate fi folosită pe fierăstraie circulare portabile sau cordless, asigurând un avans bun al materialului și o tăiere rapidă și curată.

Un produs de calitate, garantată de materialele folosite, dezvoltate în colaborare cu producători de top din Europa. Produse și veirifcate pentru a îndeplini cel mai înalt standard de calitate.

Pânzele pentru circular fabricate de Klein sunt prelucrate exclusiv prin tăiere laser. Găurile de fixare fiind șlefuite pentru a asigura precizie maximă de prindere. Fără această etapă, urmele lăsate de tăierea laser ar fi vizibile, iar fixarea ar avea de suferit.

Recomandată pentru tăierea PAL-ului, aluminiului și plasticului

FZ/TR dinții trapezoidali triple chip (TCG) potrivit pentru lemn masiv, materiale laminate cu plastic, profile neferoase, lemn esență tare.

NO NOISE: Pânza prezintă tăieturi laser special gândite pentru absorbția zgomotului, astfel ,asigurând o tăiere mai silențioasă. 

Calitatea pastilelor de tungsten carbide: KCR10 (ISO K10), compoziție Co 5,6%, cu un grad de rezistență la uzură 7/10. Oțelul de calitate superioară este călit la o duritate de 46 HRC, prelucrat prin tăieturi la laser pentru a garanta precizia ridicată a tăieturilor, astfel lemele pentru circular Klein sunt mai puțin tensionate și foarte echilibrate.

Made in Italy.

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro