Naniwa Professional

Prin gama "PROFESSIONAL STONE" Naniwa oferă o linie de pietre abrazive de înaltă tehnologie. Pietrele din gama Professional sunt mult mai dure față de celelalte game ale aceluiaș producător. Naniwa a proiectat aceste pietre pentru lucrătorii profesioniști din domeniul tâmplăriei și al sculpturii în lemn, care au cele mai exigente cerințe relative la ascuțirea zilnică a uneltelor lor. În ansamblu, aceste pietre sunt cele mai bune de pe piață, atât ca eficiență cât și ca durabilitate.
 
În mod normal, pietrele din gama Naniwa Professional trebuie să aibă suprafața doar puțin umezită cu apă.
 
INFORMAȚII IMPORTANTE privind depozitarea și lubrifierea: Pietrele Professional Stone de la Naniwa au liant pe bază de magneziu și astfel au mai multe particule abrazive pe unitatea de suprafață decât pietrele cu liant pe bază de rășină. Dar pietrele cu liant pe baza de magneziu sunt mult mai sensibile la expunerea prelungită la apă față de alte tipuri de pietre abrazive. Deci, aceste pietre NU ar trebui lăsate să se înmoaie în apă pentru perioade prelungite și trebuie să fie depozitate uscate. Este mai mult decât suficient să se toarne puțină apă pe suprafață sau să se înmoaie puțin pietrele în apă, înainte de utilizare.

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro