Dălţi japoneze Hikoza 3 - 36 mm

Arta lucrului în metal a japonezilor se reflectă și în dălțile realizate de aceștia. Lamele au două părți componente: un corp realizat dintr-un fier moale, ce se continuă cu mânerul și partea tăietoare dintr-un oțel dur, laminat.
 
Lamele dălților sunt concave fapt care ajută la o ascuțire mai ușoară a acestora. În cazul în care, prin ascuțiri repetate, se aplatizează lama, acest lucru nu influențează calitatea dălții, ea păstrându-și un tăiș drept, perfect pentru utilizare.
 
În mod tradițional, aceste dălți se folosesc împreună cu ciocanele japoneze (http://www.finetools.ro/unelte-de-mana/ciocane/DSFT-309705), însă ciocanele din lemn pentru tâmplărie sunt la fel de utile. 
 
Dălțile care poartă brandul Hikoza, de o calitate foarte bună, sunt făcute din oțel carbon nealiat, mai dure și de asemenea mai casante decât dălțile europene. 

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro