470,00Lei

Disponibilitate:
2
Cod produs:
FT819787
Marca:
Kirjes

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Kitul pentru șlefuirea suprefețelor neregulate. Este considerat kitul de bază pentru netezirea și finisarea suprafețelor. 

Conținut:

  • Cap gonflabil pentru șlefuit boluri - sferic / mare: diam 42 mm, H 38 mm, prindere 6 mm
  • Cap gonflabil - cilindric / mediu: diam 42 mm, H 44 mm, prindere 6 mm
  • 4 buc rezerve abrazive pentru capul gonflabil pentru șlefuit boluri mare, cu granulațiile: 80, 150, 220 și 320
  • 4 buc rezerve abrazive pentru capul gonflabil cilindric mediu, cu granulațiile: 80, 150, 220 și 320
  • Pompă pentru capetele gonflabile
  • Gumă pentru curățare rezerve abrazive
Calitatea unei lucrări din lemn sau orice material ce se poate prelucra prin șlefuire și lustruire este net influențată de finisajul neted al suprefețelor. Pentru lucrările plane, finisajul se poate obține ușor cu rindele, răzuitoare sau șlefuitoare electric,.însă suprafețele neregulate, formele concave sau convexe, interiorul obiectelor scobite sunt mult mai dificil de adus la finisajul dorit. 
Până acum o unealtă electrică pentru șlefuirea acestor suprafețe nu era disponibilă, iar șlefuirea manuală dura foarte mult, fiind un proces obositor. Acum Kirjes ne propune sistemul de șlefuire și lustruire a suprafețelor neregulate ca răspuns la necesitatea șlefuirii rapide și de calitate a suprafețelor greu de finisat până la acest moment.
Rezervele abrazive pe suport din material textil sunt foarte flexibile, potrivite pentru fixare pe suportul din cauciuc și umflate manual fix atât cât aveți nevoie pentru ca procesul de șlefuire să nu modifice forma finală obținută ci doar să-i accentueze valoarea printr-o suprafață netedă, plăcută la atingere.
Toate modelele de capete gonflabile marca Kirjes se pot fixa pe prelugitorul flexibil care se montează la motorul Kirjes, dar și pe orice bormașină sau unealtă electrică în care se pot fixa accesorii cu prinderea de 6 mm.
Toate aceste facilități fac din sistemul de șlefuire și lustruire Kirjes setul perfect de unelte pentru finisarea oricăror suprafețe greu accesibile, linguri, instrumente muzicale, sculpturi, jucării din lemn, bijuterii din lemn, mânere de cuțite, etc.
 
Modalitate de utilizare:
  • Capetele gonflabile sferice trebuie să fie umflate puțin mai mult decât capetele gonflabile cilindrice. În cazul capului gonflabil sferic, la capătul părții de cauciuc se află o protuberanță care marchează centrul părții gonflabile. Aceasta trebuie plasată întotdeauna în mijlocul spațiului liber decupat în rezervele abrazive, aveți grijă ca această protuberanță să fie întotdeauna la vedere. Pentru capul gonflabil cilindric, aliniați marginile rezervelor abrazive în așa fel încât să acopere toată suprafața de cauciuc. Întotdeauna fixați rezerva abrazivă pe capul gonflabil când acesta este dezumflat.
  • Odată umflat, capul gonflabil devine puțin bombat (formă de pară). Acest lucru ajută la șlefuirea zonelor greu accesibile din interiorul unui obiect. 
  • Pasi pentru a umfla capul gonflabil: strângeți ușor piulița de la baza capului gonflabil cu o cheie de 13 mm (1/2”) și aveți grijă ca partea de cauciuc să rămână centrată sub șaiba ce o fixează de tija metalică. Este bine ca pompa manuală și partea gonflabilă să fie ținute în aceeași mână, iar cealaltă mână să pompeze aerul în interiorul capului gonflabil. Prindeți partea gonflabilă cu degetul mare, arătătorul și degetul mijlociu, introduceți pompa în capătul tijei metalice, iar apoi fixați pompa cu degetul inelar și cel mic.
  • Pași pentru a scoate aerul din capul gonflabil: Prindeți capul gonflabil cu o mână și apăsați. Destrăngeți piulița de la baza capului gonflabil și continuați să strângeți până când capul gonflabil este dezumflat. Înainrte de a strânge din nou piulița, aveți grijă ca partea de cauciuc să fie centrată sub șaiba metalică ce o fixează. 
Măsuri de siguranță: Întotdeauna purtați ochelari de protecție atunci când utilizați accesoriile de șlefuire Kirjes și asigurați-vă că preful rezultat din șlefuire este colectat/absorbit în mod eficient de o unealtă de colectare (aspirator, dust exractor)
 
Made in Sweden

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro