Vopsea piele Leather`s Choice 40 ml

27,27Lei

Disponibilitate:
20
Cod produs:
FT246214

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Opțiuni disponibile

* Culoare Leather`s Choice Dye:
           
           
       

Vopsea pentru piele pe bază de solvent (alcool) de calitate superioară, porivită pentru piele naturală. Pentru a obține culoarea dorită puteți aplica vopseaua într-un singur strat direct pe piele; pentru culori mai intense, straturile de vopsea se pot suprapune. 

Ușor de aplicat, culoarea este uniformă la fiecare folosire. Se absoarbe repede în piele, iar după uscarea completă puteți lustrui suprafața cu ceară pentru un finisaj mai lucios. 

Vopseaua se poate dilua cu solvent pentru a obține mai multe nuanțe din aceeași culoare. 

Mod de folosire:

  • Curățați bine suprafața de piele ce urmează a fi vopsită. Dacă este cazul, degresați suprafața.
  • Agitați bine recipientul înainte de utilizare.
  • Pentru a vă asigura că nuanța pe care o aplicați este cea dorită, faceți câteva teste pe o bucată separată din același tip de piele. 
  • Aplicați o cantitate suficientă de vopsea cu ajutorul unui burete sau cu aplicatoare de vopsea. Dacă este cazul, repetați aplicarea până când obțineți culoarea dorită. 
  • După uscarea completă, ștergeți suprafața cu o cârpă moale și absorbată, pentru a îndepărta vopseaua aplicată în exces. Pentru a obține o suprafață cu un luciu intens, lustruiți suprafața. 
  • Pentru întreținerea suprafeței, folosiți Leather Grease

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro