69,50Lei

Disponibilitate:
1
Cod produs:
FT407910
SKU:
SMT-C5

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Cuțit cu lama dreaptă, folosit pentru cioplit și mici tăieturi. O unealtă indispensabilă, robustă, folosită pentru o gamă variată de operațiuni de cioplire. Lama dreaptă, subțire și bine ascuțită este perfectă pentru a înlătura lemnul din zonele mai greu accesibile, pentru a crea modele ornamentale pe suprafață sau pentru a înlătura mai mult material, pentru a da cu ușurință formă obiectului. Lama scurtă oferă un control bun în mânuirea cuțitului. Cuțitul se așează confortabil în palmă și poate fi folosit ore întregi, fără ca mâna să obosească. 

Lama cuțitului este îngustă și bine ascuțită, realizată din oțel-carbon, deci este foarte durabilă, iar tăișul se menține o perioadă îndelungată. Cuțitul pentru cioplit BeaverCraft C5 este perfect pentru a ciopli atât esențele tari de lemn, căt și pe cele moi.

Oțelul-carbon necestă întreținere suplimentară, pentru împiedicarea apariției petelor de rugină, lama trebuie bine uscată după spălare și apoi uleiată. Pentru protecția lamei, vă recomandăm ulei de camelie sau ceară microcristalină:  

Cuțitul are un mâner simplu și confortabil, realizat din lemn de frasin, finisat cu ulei de in 100% natural.

Specificații:

  • lungime lamă: 50 mm
  • lățime lamă: 15 mm
  • grosime lamă: 2 mm
  • lungime mâner: 105 mm
  • lungime totală: 155 mm
  • material mâner: lemn de frasin

Made in Ukraine

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro