69,50Lei

Disponibilitate:
1
Cod produs:
FT407844
SKU:
SMT-C4M

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Cuțit folosit pentru cioplit și îndepărtarea bucăților mari de lemn. O unealtă indispensabilă, robustă, destinată atât operațiunilor inițiale de a înlătura bucăți mai mari de material pentru ca obiectul cioplit să prindă formă, însă datorită vârfului ascuțit al lamei, acest cuțit poate fi folosit și pentru realizarea tăieturilor de precizie. Vârful ascuțit și lama subțire sunt perfecte pentru a înlătura lemnul din zonele mai greu accesibile. 

Lama cuțitului este îngustă și bine ascuțită, realizată din oțel-carbon, deci este foarte durabilă, iar tăișul se menține o perioadă îndelungată. Cuțitul pentru cioplit BeaverCraft C4m este perfect pentru a ciopli atât esențele tari de lemn, căt și pe cele moi.

Oțelul-carbon necestă întreținere suplimentară, pentru împiedicarea apariției petelor de rugină, lama trebuie bine uscată după spălare și apoi uleiată. Pentru protecția lamei, vă recomandăm ulei de camelie sau ceară microcristalină:  

Cuțitul are un mâner simplu și confortabil, realizat din lemn de frasin, finisat cu ulei de in 100% natural.

Specificații:

  • lungime lamă: 80 mm
  • lățime lamă: 17 mm
  • grosime lamă: 2 mm
  • lungime mâner: 105 mm
  • lungime totală: 185 mm
  • material mâner: lemn de frasin

Made in Ukraine

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro