69,50Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
FT407827
SKU:
SMT-C13

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Cuțit folosit pentru cioplit și mici tăieturi. O unealtă indispensabilă, robustă, destinată atât operațiunilor inițiale de a înlătura bucăți mai mari de material pentru ca obiectul cioplit să prindă formă, cât și pentru realizarea tăieturilor de precizie. Vârful ascuțit și lama subțire sunt perfecte pentru a înlătura lemnul din zonele mai greu accesibile. 

Lama cuțitului este îngustă și bine ascuțită, realizată din oțel-carbon, deci este foarte durabilă, iar tăișul se menține o perioadă îndelungată. Cuțitul pentru cioplit BeaverCraft C13 este perfect pentru a ciopli atât esențele tari de lemn, căt și pe cele moi.

Oțelul-carbon necestă întreținere suplimentară, pentru împiedicarea apariției petelor de rugină, lama trebuie bine uscată după spălare și apoi uleiată. Pentru protecția lamei, vă recomandăm ulei de camelie sau ceară microcristalină:  

Cuțitul are un mâner simplu și confortabil, realizat din lemn de frasin, finisat cu ulei de in 100% natural.

Specificații:

  • lungime lamă: 60 mm
  • grosime lamă: 2 mm
  • lungime mâner: 105 mm
  • lungime totală: 165 mm
  • material mâner: lemn de frasin

Made in Ukraine

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro