Ulei pentru restaurare 500 ml

42,00Lei

Disponibilitate:
12
Cod produs:
FT885302
SKU:
BRL-0420
Marca:
Borma Wachs

Opțiuni disponibile

* Culoare ulei restaurare:
           

Cantitate: 500 ml
 
Caracteristici:
Uleiurile prețioase și compoziția particulară din acest produs ajută la regenerarea și protecția ulterioară a suprafețelor de lemn tratate. Pătrunde adânc în lemn, colorează și lustruiește, acoperind zgăriaturile și abraziunile. Un produs special creat pentru întreținerea și restaurarea pieselor de mobilier antic. Amestecul de uleiuri din compoziție hrănește și regenerează straturile vechi de lac și acoperă zgârieturile de pe suprafețe. Ușor de aplicat, eficient și aporape fără miros. 
 
Fiind un ulei precolorat, gama de nuanțe în care este disponibil face ca mobilierul să-și recapete frumusețea dintr-o singură mișcare. 
 
Mod de utilizare:
Agitați bine recipientul înainte de utilizare.
Aplicați pe o suprafață curată și fără grăsimi, folosind o cârpă moale sau o perie, în strat subțire. Lăsați produsul să acționeze timp de 10 minute, după care lustruiți bine suprafața cu o cârpă moale și curată.
 
Made in Italy

 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro