Ulei pentru ustensile de bucatarie 1L

109,00Lei 102,00Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
FT550408
SKU:
BRM-4989.1
Marca:
Borma Wachs

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

 

Amestec de uleiuri naturale, fără compusi organici volatili, gata de aplicat și ideal pentru obiecte care intră în contact direct cu alimentele, ca tocătoare, boluri din lemn, linguri din lemn.

  • Acoperire: 12 – 14 m² / L / strat
  • Utilizare: lemn Interior

 

Pregătirea suprafețelor:

Dacă suprafața este foarte fină, smirgluiți cu hârtie abrazivă granulație 180. Asigurață-vă că lemnul este uscat și fără urme de praf sau grăsime. După curățare cu substanțe degresante(dacă este cazul) lăsați suprafața ce urmează să fie tratată să se usuce timp de 8 ore. 

Mod de utilizare:

Agitați bine produsul înainte de aplicare și în timpul aplicării (dacă este cazul - suprafața pe care o tratați este de dimensiuni mari)

Aplicați produsul cu pensula. Primul strat poate fi aplicat puțin mai gros și uniform. Lăsați uleul să pătrundă în fibra lemnului timp de aproximativ 20-30 min, temperatura optimă este de 20° C.

Dacă este necesar, șlefuiți ușor suprafața înainte ca uleiul să se usuce complet. Șlefuirea umedă se va realiza de-a lungul fibrei, cu hârtie abrazivă granulație 320-400 grit sau lână de oțel ”000”.

Dacă primul strat de ulei s-a absorbit în totalitate, aplicați un nou strat de ulei, repetând pașii de aplicare.

Dacă după 20-30 min pe suprafață sunt urme vizibile de ulei în exces, îndepărtați aceste urme cu o cârpă de bumbac, absorbată. Nu lăsați uleiul în exces pe suprafețe. Acesta în contact cu aerul se întărește și formează o peliculă lipicioasă, greu de îndepărtat.

Lustruiți suprafața cu o cârpă de bumbac, opțional pe suprafață se poate aplica ceară de albine (Important! Peste ceară de albinesau carnauba nu va mai prinde un nou strat de ulei, sau orice alt finisaj în afară de ceară).

Uscarea completă a suprafeței durează 24 ore la 20° C. Feriți suprafețele proaspăt uleiate de umiditate, gradul maxim de protecție este obținut dupa uscarea completă a finisajului.

Întreținere:

Pentru reîmprospătarea suprafețelor, folosiți ulei pentru ustensile de bucătărie (Kitchenware) ori de câte ori considerați că este nevoie. Înainte de aplicarea stratului de ulei, curețați bine suprafața lemnului și lăsați să se usuce cel puțin 8 ore înainte de a aplica un nou strat de ulei. 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro