SHABBY - vopsea de creta 750 ml

56,00Lei

Disponibilitate:
49
Cod produs:
FT530652
SKU:
BRM-6571xx
Marca:
Borma Wachs

Opțiuni disponibile

* Culoare vopsea SHABBY:
           
           
           
           
           
           
           
           

Cantitate: 750 ml

SHABBY este o vopsea opacă pe bază de cretă, adecvată atât pentru lemn cât și pentru zidărie. Datorită conținutului mare de substanță solidă, oferă o acoperire excelentă, păstrând o foarte bună capacitate de întindere. Astfel se pot obține suprafețe uniforme cu un număr minim de straturi aplicate.

Prin șlefuire, se pot obține suprafețe foarte netede, iar dacă la final aplicăm și un strat subțire de ceară incoloră sau lac mat, vom obține un finisaj mai rezistent și mai plăcut la atingere.

Suprapunând mai multe culori de vopsea SHABBY, prin șlefuire selectivă, se pot obține efecte decorative deosebite, cu aspect vintage sau antichizat.

Vopseaua SHABBY se aplică cu pensula, nediluată. Amestecați bine vopseaua înainte de aplicare și în funcție de durata proiectului, din timp în timp pentru a obține de fiecare dată aceeași nuanță de culoare. Pentru aplicare prin pulverizare, se recomandă diluarea cu apă (se adaugă 30 - 40% apă).

Dupa uscare, vopseaua Shabby se protejează cu un strat de ceară sau de lac. Se poate folosi orice ceară de calitate, noi recomandăm ceara de la Borma Wachs. In cazul folosirii unui strat protector de lac, producătorul recomandă "Lac pe baza de apa pentru mobila Mobilack - Extra mat".

  • Temperatură de aplicare: + 5°C / + 30°C

 

 

Antique style decoration with Shabby chalkpaint from Borma Wachs on Vimeo.

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro