Montana BLACK - Spray vopsea mata 400 ml (optiuni culoare)

29,00Lei

Disponibilitate:
13
Cod produs:
FT426700
SKU:
CA-4048500montBLK
Marca:
Montana-Cans

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Opțiuni disponibile

* Culoare spray Montana BLACK:
           
           
           
           
   

Spray-urile Montana BLACK fac parte din gama de top a producătorului. Cu o formulă pe bază de nitro-combi, acest spray se află în continuă dezvlotare, oferind la momentul de față 187 de nunațe cu o putere excelentă de acoperire, finisaj mat, ce pot fi aplicate pe orice suprafață. Prin aceste caracteristici, spray-urile Montana BLACK oferă experiența supremă de vopsire, combinată cu un control și o manipulare  perfectă. Timpul scurt de uscare permite re-aplicarea rapidă a unui nou strat de vopsea și suprapunerea culorilor fără ca acestea să se combine între ele. Vopseaua cu aerosoli, cu un miros redus, este realizată după cele mai înalte standarde privinfd calitatea, sănătatea și mediul înconjurător. Spary-urile Montana-Cans se bucură de o recunoaștere internațională a calității și fiabilității produselor. 

Cu supapa de înaltă presiune, Montana BLACK perimite utilizatorilor o aplicare rapidă. În combinație cu diferitele capace Montana disponibile, utilizatorii au acceas la o gamă variată de posibilități de vopsire și crearea diverselor efecte din aplicarea prin pulverizare a vopselelor Montana BLCAK. Potrivit pentru decoruri la exterior, spray-ul Montana BLACK este rezistent la intemperii și temperaturi extreme. 

Gama Montana BLACK se află într-o continuă dezvoltare și perfecționare, la momentul de față oferind 187 de culori mate. Gama include atât nuanțe de bază, în culori vii, cât și culori matalice, auriu, cupru, argintiu-crom. De asemenea, toate culorile se pot identifica după valorile CYM(K), RGB sau HEX.

Produsul vine fără capac, pentru a împiedica scurgerile nedorite de vopsea, sub duza spray-ului este un inel din plastic. Pentru a putea folosi produsul, îndepărtați inelul de plastic prin scoaterea duzei spray-ului și răsturnarea recipientului. Pâstrați și puneți inelul sub duză pentru a depozita și transporta în siguranță recipientele. 

  • Bază lac: Nitro-combi
  • Nivel luciu: mat
  • Sistem valvă: presiune ridicată
  • Cantitate: 400 ml

Made in Germany

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro