Flatting Extra Marine 750 ml - mat

68,00Lei 63,50Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
FT154729
SKU:
BRM-3926-30
Marca:
Borma Wachs

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Cantitate: 750 ml

Lac de prima mana sau pentru finisaj, gata de utilizare (interior/exterior) ideal pentru ambarcațiuni, cu elasticitateși acoperire ridicată. Îmbogățit cu filtre UV, produsul penetrează în adâncime, conferind o peliculă rezistentă la vreme și uzură. Protejează lemnul timp îndelungat și îmbunătățește aspectul natural al acestuia. 

MOD DE UTILIZARE: 

Gata de utilizare, pentru orice tip de lemn brut, poate fi aplicat în straturi subțiri prin pulverizare, cu pensula sau rola. Ideal pentru finisaje noi sau reîmprospătarea celor vechi. 

Agitați bine recipientul înainte de utilizare. 

Închideți bine capacul recipientului după utilizare.

  • în cazul lemnului brut, asigurați-vă că acesta este uscat și curat, plicați un prim strat, așteptați 24 ore pentru uscare completă, apoi aplicați al doilea strat. 
  • în cazul în care se restaurează finisaje vechi, șlefuiți ușor suprafețele pentru a o curăța și uniformiza. Dacă este nevoie, tratați suprafața cu o mână de Flatting Extra Marine diluat în proporție de 20-30% cu Solvoil 04, apoi aplicați cele două straturi de lac nediluat la interval de 24 de ore.

Acoperire: 12-18 mp/l, în funcție de tipul de lemn

 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro