Dălți sculptură profesionale #9

Dălțile pentru sculptură Narex PROFI sunt unelte de cea mai bună calitate, realizate manual, concepute special pentru sculptorii profesioniști. Lamele sunt realizate din oțel aliat crom-siliciu și tratate termic la o duritate de 59 +/- 1 HRc. Toate lamele sunt lustruite manual. Marginile sunt ascuțite cu piatră Arkansas și lustruite cu pastă abrazivă. Mânerele au formă octogonală, ușor bombată în mijloc și sunt realizate din lemn de fag băițuit și lăcuit.
 
Profilul #9 reprezintă tăișul curbat, semicerc, reprezentarea grafică se găsește ca poză adițională la fiecare daltă. Aceste dălți sunt disponibile în mai multe tipuri de lamă: dreaptă, curbată sau tip lingură, fiecare cele 3 tipuri de lamă au diferite lățimi, specificate atât în demunirea produsului cât și în descriere.
 
Dălțile pentru sculptură Narex PROFI vin în cutii individuale de carton, deci pot fi făcute cadou, sau se pot transporta sau depozita cu ușurință.

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro