Freze pentru canale

Frezele pentru canale cu arbore modular de la Klein sunt foarte utile si versatile pentru ralizarea canalelor si a imbinarilor tip lamba si uluc (nut si feder) in cantul placilor de lemn, PAL si MDF. Discurile taietoare se pot asambla pe arborele universal in functie de necesitati, folosind saibe distantiere cu diverse grosimi si rulmenti de copiere. Aceasta metoda de lucru este mult mai adaptabila si economica fata de utilizarea frezelor monobloc.

Cand se lucreaza cu masina de frezat manuala si ghidaj sau pe masa de frezat, nu este nevoie de rulmenti si se pot monta mai multe discuri de frezare pentru a realiza simultan mai multe canale.

Arborele universal vine cu un set de saibe distantiere, suficiente in majoritatea situatiilor uzuale. Pentru cazuri speciale, de exemplu cand este nevoie sa utilizam doua discuri taietoare la o anume distanta intre ele, se pot utiliza distantierele pe care Klein le ofera incepand cu grosimea de 0.1 mm si pana la 6 mm.

Un rulment se poate intercala pe arborele universal atunci cand este nevoie ca muchia lemnului prelucrat sa serveasca drept ghidaj. Klein ofera rulmenti compatibili, cu diverse grosimi si diametre. Rulmentul de ghidaj poate fi montat desupra sau dedesubtul discului taietor iar in cazul in care se folosesc doua cutite taietoare, rulmentul se poate monta intre ele.

Discurile taietoare oferite de Sistemi Klein in cadrul acestui sistem modular sunt cu capete din Carbura de Tungsten (TCT)

 

Nu avem produse în această categorie.

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro