Freze pentru canale

Frezele pentru canale cu arbore modular de la Klein sunt foarte utile și versatile pentru realizarea canalelor și a îmbinărilor tip lamba și uluc (nut și feder) în cantul plăcilor de lemn, PAL și MDF. Discurile tăietoare se pot asambla pe arborele universal în funcție de necesități, folosind șaibe distanțiere cu diverse grosimi și rulmenți de copiere. Această metodă de lucru este mult mai adaptabilă și economică față de utilizarea frezelor monobloc.

Când se lucrează cu mașina de frezat manuală și ghidaj sau pe masa de frezat, nu este nevoie de rulmenți și se pot monta mai multe discuri de frezare pentru a realiza simultan mai multe canale.

Arborele universal vine cu un set de șaibe distanțiere, suficiente în majoritatea situațiilor uzuale. Pentru cazuri speciale, de exemplu când este nevoie să utilizăm două discuri tăietoare la o anume distanța între ele, se pot utiliza distanțierele pe care Klein le oferă începând cu grosimea de 0.1 mm și până la 6 mm.

Un rulment se poate intercala pe arborele universal atunci când este nevoie ca muchia lemnului prelucrat să servească drept ghidaj. Klein oferă rulmenți compatibili, cu diverse grosimi și diametre. Rulmentul de ghidaj poate fi montat desupra sau dedesubtul discului tăietor iar în cazul în care se folosesc două cuțite tăietoare, rulmentul se poate monta între ele.

Discurile tăietoare oferite de Sistemi Klein în cadrul acestui sistem modular sunt cu capete din Carbura de Tungsten (TCT)

 

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro