162,97Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
DSFT-330800
Marca:
OTORO
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Menghina OTORO - fixare indiferent de dimensiuni. Este formată din capetele de fixare și țeavă de diametru 3/4 inch, fiind concepută în așa fel încât axa de rotație se află în centrul țevii. Acest sistem creează o presiune uniformă, fără alunecare, iar țeava feră o stabilitate sporită, ce nu permite curbarea obiectului presat. Setul conține și un inel ce poate fi montat în capătul liber al țevii pentru a împiedica scăparea piesei mobile a menghinei.

Caracteristici:

Înălțime falcă - 44 mm

Lățime falcă - 45 mm

Lungime pivot - 17 mm

Mâner ergonomic si usor de utilizat

Mecanismul de înșurubare este integrat în corpul menghinei. Astfel este mai ușor de utilizat, ferit de praf și rugină.  

Menghinele OTORO, fiind compacte, se pot amplasa aproape una față de cealaltă. 

Obs: Țeava nu este inclusă în set.

OTORO DESIGN INC. este o companie fondată în Shizuoka, Japonia, cunoscută pentru culturile de ceai verde și faimosul munte Fuji. Într-un mediu natural, meșterii au creat o varietate de lucrări cât mai originale, folosindu-se astfel de o varietate de unelte. Cu toate acestea, uneltele convenționale nu sunt de fiecare data potrivite, motiv pentru care OTORO a început să dezvolte propriul design pentru unelte specifice. Uneltele create de OTORO sunt create din perspectiva meșterului, iar acest lucru le face optime pentru utilizare. Scopul uneltelor produse de OTORO este acela de a veni în rezolvarea și ușurarea problemelor mai dificile ale utilizatorilor. Ele în sine reprezintă revoluâionarea uneltelor folosite în tâmplărie. 

Numele OTORO

Japonia, din punct de vedere culinar, înseamnă sushi. Dintre toate felurile de sushi din Japonia, ”Otoro” este făcut cu cea mai bună parte din ton, localitatea Shizuoka fiind sursa principală de ton a Japoniei. Numele OTORO a fost inspirat din această sursă pentru a forma partea cea mai bună a uneltelor de tâmplărie, în stilul japonez caracteristic. 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro