141,43Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
NRX-815007
Marca:
Narex

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Opțiuni disponibile

OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Lățime lamă: 6 mm
Lungime lamă: 120 mm
Lungime totală: 255 mm
Dimensiuni mâner: 31 x 134 mm

Daltă ultra-premium de la Narex, ediție aniversară cu ocazia celebrarii a 100 de ani de tradiție în fabricarea uneltelor pentru lucrul în lemn.

Daltă cu o secțiune transversală a lamei îmbunătățită, care minimalizează fricțiunea la tăierea lemnului. Muchiile înguste sunt utile în mod special la realizarea îmbinărilor în coadă de rândunică.

Lama este forjată din oțel de calitate Cr-V și beneficiază de tratament termic după tehnologia CRYO, pentru o duritate extrema (minim 62 HRC).
Mâner ergonomic din lemn de frasin. Gardă din oțel inoxidabil cu distanțier din piele.
 
Au fost denumite după fondatorul NAREX, dl. Vaclav RICHTER, ca simbol al calității fără compromis, atât ca materiale cât și ca manoperă.
 
Made in Czech Rep.
 
Tratamentul CRYO (criogenic)
 
Imediat după călirea inițială, tratamentul criogenic implică răcirea rapidă oțelul la o temperatură extrem de joasă (-190°C), utilizând azot lichid. Aceast tratament special ajută la tranziția completă a oțelului în starea austenitică, pentru o duritate maxim posibilă.
 

 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro