Petty Shigeki Tanaka VG10 damasc JHDL - 155 mm

387,10Lei 367,26Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
TNK-PVG1032-155J
Marca:
Shigeki Tanaka
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Lungimea lamei este 155 mm iar grosimea este 2.5 mm.

Lama este din oţel damasc în 32 de straturi. Miezul tăietor este din VG10 damasc, unul dintre cele mai bune oțeluri ale momentului (inoxidabil).

Mânerul este în stil japonez, din lemn de magnolie. Lama este semnată manual de Mr. Tanaka.

Handmade in Japan!

Cuțite formidabile cu o formă tradițională a lamei create în mod tradițional în micile fierării japoneze de secole, de obicei la un nivel înalt al muncii, în întregime fabricate manual. Astfel de cuțite sunt cunoscute sub denumirea de Wabocho în Japonia. Sunt valoroase pentru experți datorită oțelului cel mai bun, materiale atent selectate pentru mâner si gardă, un nivel înalt de muncă, design original, dar nu în cele din urmă ascuțire extremă. Lamele au de obicei un miez din oțel albastru peste care au fost forjate mai multe straturi de fier-similar sabiilor samurai. Materialele și formele tradiționale sunt folosite pentru mânere.

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro