60,59Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
PICR-RW1
Marca:
Picreator Ltd.

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Ceara microcristalină Renaissnace a fost elaborată în laboratoarele de cercetare de la British Museum la începutul anilor 1950 ca răspuns la problemele puse de tehnicienii muzeului la o conferință internațională ce viza conservarea obiectelor de artă. 
 
Dupa teste de îmbatrânire accelerată, oamenii de știință de la British Museum au concluzionat că ceara existentă pe piață folosită pentru conservare în acele timpuri conținea acizi care, în timp, puteau altera finisajul original al obiectelor valoroase de colecție. Aceste tipuri de ceară au fost respinse și s-a început cercetarea produselor „fosile” sau micro-cristaline, rafinate din ulei brut. Având caracteristici distincte în funcție de originile geografice, ceara putea fi preparată pentru a acoperi nevoile multor industrii, de la cosmetice și domeniul farmaceutic, la inginerie. Prin urmare, ceara combină cele mai bune calități ale naturii cu avantajele tehnologiei moderne.
 
Amestecul rezultat din aceste cercetări a fost conceput pentru protecția pe termen lung a tuturor obiectelor de muzeu. În sfârșit, tehnicienii muzeului și nu numai puteau folosi o ceară care nu cauza nicio problemă de conservare și nu devaloriza sau deteriora obiectele tratate.
 
Ulterior, producția destinată comerțului și distribuția a fost preluată în 1968 de către Picreator Enterprises Ltd. sub numele înregistrat „Renaissance”. Produsul a fost bine primit de către muzee din întreaga lume și a devenit un material de bază în conservarea universală a obiectelor de valoare - probabil cel mai răspândit produs datorită compatibilității lui cu orice suprafață. 
 
Instrucțiuni utilizare:
  • Ceara trebuie aplicată într-un singur strat
  • Se aplică pe suprafețe finisate, ca ultimă etapă a procesului de restaurare
  • Nu reacționează în contact cu soluții de curățenie
  • Ceara izolează suprafețele, însă nu la fel de bine ca un lac, e un compromis ca lemnul să arate natural și să fie și protejat, însă nu oferă protcție mecanică
  • Pentru întreținerea suprafețelor, acestea se pot cerui periodic (o dată la jumătate de an)

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro