68,00Lei

Disponibilitate:
6
Cod produs:
FT885434
SKU:
BRM-0642
Marca:
Borma Wachs

Cantitate: 1 l

Produs special creat pentru regenerarea și fortificarea lemnului deteriorat de agenți externi dăunători și insecte. 

Se usucă repede și este perfect transparent. Pătrunde în profunzimea fibrei lemnului pentru a conserva cât mai bine suprafețele de agenți agresivi. 

MOD DE FOLOSIRE:

  • Se aplică pe suprafețe curățate de urme de vopsea sau lac, chitutie în prealabil - dacă este nevoie. Dacă suprafața ce urmează a fi tratată cu întrăritor a fost băițuită, verificați ca suprafața să fie uscată întegral înainte de aplicare. 

  • Aplicați din abundență produsul într-un strat uniform cu o pensulă. Pentru rezultate optime, repetați aplicarea de 2-3 ori, cu o pauză de aproximativ 30 minute între fiecare strat. 

  • Lăsați să se usuce pentru 6-8 ore la 20°C.

  • După uscare, șlefuiți ușor suprafețele (220-240 grit), lăcuiți sau ceruiți suprafața. Dacă doriți să aplicați shellac, folosiți shellac french polish. PEntru finisaj cu ceară, recomandăm ceară de albine și carnauba. Pentru finisare cu ulei, folosiți Hard finishing oil.

 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro