Vulpex - sapun tehnic concentrat 1l

316,80Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
PICR-004
Marca:
Picreator Ltd.

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Cantitate: 1l

fără acizi, fără spumă, necoroziv, germicid
 
Vulpex săpun lichid este un bun curățitor pentru orice suprafață, de la hârtie la piatră.
 
De la lansarea sa pe piață în anul 1970 și până acum, Vulpex a devenit substanța de curățare indispensabilă a tuturor restauratorilor și colecționarilor de obiecte istorice și de artă.
 
Este substanța ideală pentru curățarea controlabilă și în siguranță a diferitelor tipuri de materiale de la pene, costumații de muzeu, piele, carpete și mobilă la picturi în ulei, armuri, metale prețioase, sidef, marmură sau piatră.
 
Săpunul lichid atacă și înmoaie murdăria, grăsimile, petele de ulei gras, petele de ulei mineral, ceara și hidrocarburile cu o eficiență și viteză uimitoare. De asemenea, pătrunde în crăpăturile fine care se formează pe suprafețele obiectelor și acționează în profunzime.
 
Comparativ cu alte produse de curățenie cu o componență mai dură, bazată pe acizi, soluția alcalină Vulpex nu este dăunătoare pentru sănătatea utilizatorlilor sau pentru obiectele pe care este aplicată. După curățare, se șterg suprafețele cu o cârpă udă sau se clătesc cu apă pentru neutralizare. Săpunul nu lasă niciun reziduu pe suprafețele curățate care să creeze probleme de conservare ulterioare. 
 
MOD DE FOLOSIRE:
  • Pentru cazurile în care este necesară o curățare fără apă (de exemplu pentru a scoate petele de murdărie din piele naturală), Vulpex poate fi diluat cu un diluant mineral (alcool tehnic) în loc de apă.
  • Soluția în stare pură este foarte concentrată și trebuie diluată înainte de utilizare. Pentru curățare normală, cu apă, săpunul se diluează într-o soluție de 1:6 o parte săpun Vulpex la 6 părți apă rece. În cazul petelor superficiale se poate adăuga mai multă apă. Pentru cazurile în care este necesară o diluare cu solvenți, o parte de săpun Vulpex se amestecă cu 10 - 20 părți solvent.
  • Pentru că Vulpex este un degresant puternic, se recomandă folosirea de mănuși de protecție pentru a preveni uscarea peilii sau aplicarea unei creme de mâini bogată în lanolină. De asemenea, ochii trebuiesc protejați de picuri din această substanță. 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro