Naniwa Professional - 800

350,00Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
DSFT-313322
Marca:
Naniwa
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Cu brandul "CHOSERA" , Naniwa, oferă o linie de pietre de ascuțit high-tech. Pietrele Chosera sunt mai dure decât pietrele Superstone, ce vin de la același producător. Naniwa a creat aceste pietre pentru tâmplari și sculptori profesioniști, care își solicită uneltele zilnic. Peransamblu, aceste pietre sunt perfecte pentru cei ce nu au timp sa-și ascută uneltele, dar vor o ascuțire curată și rapidă.
 
Chosera sunt mai dure decât Superstone, așadar se vor uza într-o perioadă mai îndelungată. De asemenea, aceste pietre taie mai repede, în special pietrele mai dure. De exemplu, piatra Chosera cu granulația de 400, este mai rapidă decât piatra Superstone cu granulația de 220, și este puțin mai lentă decât piatra Shapton cu granulație 120. În mod normal, pietrele Chosera trebuie doar umezite cu puțină apă.
 
Dimensiuni: 210 x 70 x 25 mm

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro