Montana RUST ER8000 - Spray efect rugina 400 ml - Orange Brown

47,50Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
FT426064
SKU:
CA-4048500532573
Marca:
Montana-Cans

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Cu spary-ul Montana Rust, puteți crea efectul de rugină și oxidare pe diferite suprafețe. Este un produs ideal pentru proiectele de hobby, DIY sau orice alte intervenții creative. Se poate aplica în strat uniform pe suprafață sau se poate suprapune cu alte culori, pentru un aspect mai organic. 

Poate fi folosit pe diferite tipuri de suprafețe, cum ar fi: hârtie, carton, pânză de pictură, lemn, sticlă, metale, ceramică, porțelan, piatră, acril. Efectul de rugină este dat de formula nitro-combi care permite crearea texturii asemănătoare cu aspectul de oxidare al metalelor feroase. 

Produsul este disponibil în două nuanțe: maro și maro portocaliu. Pentru a imita cât mai realist efectul de rugină, cele două nuanțe se pot suprapune. De asemenea, spray-ul Montana Rust poate fi combinat cu alte culori disponibile în gama Montana Gold sau orice alte vopsele acrilice, odată ce stratul de vopsea s-a uscat complet. 

Culoarea fidelă, conținută în recipient, este reprezentată în partea de sus, bombată, a recipientului.  

Mod de folosire:

  • Temperatura optimă de folosire: între +10 și +25 °C
  • Protejați/feriți suprafața care doriți să rămână neatinsă de vopsea cu folie sau hârtie și bandă adezivă specială pentru a împiedica depunerea vaporilor rezultați din pulverizare.
  • Asigurați-vă că suprafața ce urmează a fi decorată este uscată, curată, fără urme de praf. Dacă este necesar, degresați cu acetonă suprafața înainte de aplicarea stratului de vopsea.
  • Agitați bine recipientul timp de 2-3 minute
  • Pentru rezultate optime, recipientul cu vopsea trebuie să fie la o distanță de 25 cm față de obiectul ce urmează a fi vopsit
  • Aplicați vopseaua în straturi subțiri și uniforme, cu o mișcare constantă de la stânga la dreapta. Lăsați să se usuce starul de vopsea pentru cel puțin 2 mnute înainte de aplicarea unui nou strat. 
  • Uscarea completă se realizează după 24 ore.
  • Întotdeauna faceți un test de aplicare a vopselei pe o suprafață similară cu cea pe care doriți să o vopsiți, sau într-un loc mai puțin vizibil. Acest lucru este esențial mai ales atunci când doriți să suprapuneți vopseaua peste un strat de lac, vopsea sau orice alt finisaj.

 

Made in Germany

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro