Montana CRACKLE - spray efect crapare 400 ml (optiuni culoare)

47,00Lei

Disponibilitate:
4
Cod produs:
FT583099
SKU:
CA-4048500418XXX
Marca:
Montana-Cans

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Opțiuni disponibile

* Culoare spray Montana CRACKLE:
           
   

Spray efect ”crackle” - de crăpare, pentru a obține un aspect vintage, folosit. Se folosește numai suprapus pente un strat de vopsea; recomandată este gama Montana GOLD sau Montana WHITE. Cu cât este mai gros stratul de vopsea peste care se suprapune Montana CRACKLE, cu aât este mai puternic efectul de crăpare. 

Înainte de suprapunerea straturilor de vopsea, așteptați cel puțin 45 min, dar nu mai mult de 24 ore pentru uscarea stratului de bază (timpul de uscare al stratului de bază poate varia, în funcție de temperatură, umiditate., sau grosimea stratului de vopsea aplicat) Pentru rezultate optime, pulverizați în jeturi de la stânga la dreapta și de jos în sus; mențineți uniform stratul de vopsea aplicat. După aplicarea stratului de vopsea Montana CRACKLE (peste stratul de vopsea Montana GOLD sau Montana WHITE), vor începe să-și facă apariția crăpăturile.

Spray-ul Montana CRACKLE are o putere de acoperire foarte bună, iar după uscarea completă (durată: 24 ore) poate fi suprapus cu un alt strat de vopsea, markere acrilice, sau vopsele acrilice obișnuite.

În gama Montana CRACKLE sunt disponibile 6 culori, prezentate în partea superioară a tubului.

Produsul vine fără capac, pentru a împiedica scurgerile nedorite de vopsea, sub duza spray-ului este un inel din plastic. Pentru a putea folosi produsul, îndepărtați inelul de plastic prin scoaterea duzei spray-ului și răsturnarea recipientului. Pâstrați și puneți inelul sub duză pentru a depozita și transporta în siguranță recipientele. 

  • Bază lac: Nitro-combi
  • Nivel luciu: mat
  • Sistem valvă: presiune medie
  • Cantitate: 400 ml

 

Made in Germany.

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro