Ulei rezistent pentru podele (Kreidezeit) - 10 l

937,00Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
KRDZ-313
Marca:
Kreidezeit

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Produs natural, pe bază de ulei de in și alte uleuiri naturale, conceput pentru suprafețe solcititate, expuse uzurii intense. Potrivit pentru interior.
 
Consum / necesar: în funcție de capacitatea de absorbție a suprafețelor, 1 L acoperă cca. 15 mp / strat.
 
Ulei fin, ușor de aplicat, pentru lucrări de calitate. Pastrează textura și culoarea naturală a lemnului și nu influențează capacitatea de difuzie a suprafeței. Lemnul are trăsătura de a absorbi și a ceda umiditatea din încăpere, schimbându-și astfel și volumul. Tratat cu ulei rezistent pentru podele, umiditatea din lemn se poate evapora, evitând apariția crăpăturilor sau a deteriorărilor. În cazul unei podele tratată cu lac, sau alte soluții de suprafață, aceste calități naturale ale lemnului dispar. Un tratament cu ulei de podea nu influențează capacitatea lemnului de a "respira". 
 
Rezistent la trafic intens, utilizat pe lemn netratat sau șlefuit, pe plută și piatră naturală, atât în zone puțin circulate, cât și în zone publice cu circulație intensă. Este un produs care pătrunde adânc în materialul lemnos, și umple porii acestuia, creând un strat extrem de rezistent la uzură.
 
Este potrivit pe toate tipurile de lemn, utilizat în special pentru tratarea și protejarea podelelor din lemn masiv, dar și pentru mobilă, blaturi de lucru - toate suprafețele din lemn expuse uzurii. 
 
Uleiul este transparent, pastrează textura naturală a lemnului, are o strălucire de mătase și nu formează peliculă la suprafață, ci pătrunde adânc în lemn.
 
Proprietăți:
  • Ulei economic
  • Pătrunde adânc in lemn
  • Produs cu capacitate de difuzie - nu influențează cedarea umidității
  • Ușor de îngrijit și curățat
  • Fabricat din ingrediente naturale
  • Cu luciu de mătase
 
Compoziție: ulei de in, ulei rezistent de lemn, ulei de terebentină, colofoniu de calciu, colofoniu de glicerin-ester, pigmenți fără plumb.
 
Utilizare: Pe toate suprafețele de lemn, în interior. Se aplică direct pe lemn netratat, în două straturi, urmat eventual de un tratament cu Ceară de Carnauba sau Ceară tare de podea. Se aplică cu o perie sau pensulă. Pentru îngrijirea și curățarea suprafeței, recomandăm utilizarea Săpunului de Marsilia și a Emulsiei din ceară de Carnauba. Uleiul poate fi nuanțat cu ajutorul pigmenților Kreidezeit. (http://www.finetools.ro/finisare-si-restaurare/pigmenti)
 
Uleiul se va aplica nediluat cu o pensulă, rolă sau cârpă. Important: uleiul trebuie masat în lemn. După aplicare, se lasă ca materialul să fie absorbit de lemn. Excesul de ulei de la suprafață se va șterge înainte de uscare cu o cârpă uscată!!!
 
Cârpele îmbibate cu ulei sau ceară vor fi spălate cu apă și uscate în aer liber sau păstrate în container închis. Alfel prezintă pericol de autoaprindere datorită uleiurilor naturale.

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro