Hardwax Parquet Oil 1030 Borma Wachs 5L

370,00Lei

Disponibilitate:
1
Cod produs:
FT863848
SKU:
BRL-4952-HW
Marca:
Borma Wachs

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Un amestec de uleiuri naturale cu particule micronice de ceară care vor scoate în evidență frumusețea naturală a lemnului. Pentru o rezistență sporită, amestecul este întărit cu rășini. 

Acoperire: 10-14 mp/litru

Pentru tratarea lemnului la interior.

Produs creat special pentru suprafețe de lemn masiv netratate. Este rezistent la apă și protejează suprafețele de pete. Soluția ideală pentru tratarea suprafețelor de lemn, ceara din compoziție scoate în evidență fibra lemnului, întregul amestec tratează și oferă rezistență suprafețelor.

MOD DE FOLOSIRE:

  • Pe suprafețele degresate, șmirgluite și curățate aplicați un strat uniform cu o lavetă absorbabtă sau cu o rolă. Agitați înainte de aplcare. 

  • Nu aplicați mai multă soluție decât este necesar. Nu lăsați amestecul să curgă sau să băltească. 

  • Lăsați să acționeze timp de 6-8 ore, dpuă uscare sminrgluiți cu o hârtie abrazivă de 220/240 grit, curățați apoi aplicați cel de-al doilea strat. Timp total de uscare: 12 ore la 18°C.

  • În funcție de densitatea lemnului pe care este aplicată, un litru acoperă circa 10/12 mp.Finisajul este mat.

 

 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro