Borma Wachs Parquet Oil 2K - ulei bicomponent

252,55Lei

Disponibilitate:
5
Cod produs:
FT379338
SKU:
BRM-49512K+4951K
Marca:
Borma Wachs

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Cantitate: 1L + 100 ml

Parquet oil 2 este un amestec de uleiuri cu 100% substanță solidă. Formula sa specială îl face potrivit pentru catalizare, reducând astfel timpul de uscare și îmbunătățind performanțele uleiului. Uleiul pătrunde în fibra lemnului, iar odată uscat, formează o peliculă elastică aproape invizibilă, dar cu o rezistență excelentă la uzură și protecție la apă și alte lichide. 

Datorită conținutului ridicat de substanță solidă, nu emană nicio substanță nocivă, respectând astfel sănătatea celui care îl aplică. 

Perfect pentru toate tipurile de lemn, as se folosi pentru finisarea lemnului din interior. Potrivit pentru tratarea suprafețelor din lemn aflate în bucătărie sau baie.

Pentru uz profesional

  • Diluare: Solvoil 04 sau Solvoil Plus
  • Acoperire: 10/12 mp/L
  • Timp de uscare (20°C): 24-36 ore
  • Timp total de uscare (20°C): 48 ore
  • Timp de punere în practică (20°C): 4-6 ore

Calculator consum: https://bormawachs.com/calcolatore.php?idprod=49512K&cat1=4

MOD DE UTILIZARE:

1
Produsul se aplică după amestecul cu catalizatorul inclus 4951K.

1
Înainte de aplicare, șlefuiți suprafața cu o hârtie abrazivă cu granulație 100-200. Curățați suprafața de praf, vopsele și alte reziduri; dacă este cazul, degresați suprafața.

1
Amestecați bine, pentru a asigura o catalizare completă a produsului. Produsul trebuie folosit imediat după omogenizare. Timpul de lucru: 4-6 ore, în funcție de temperatura ambientală. După acest timp, amestecul se întărește iremediabil! Pentru depozitare, cele două componente trebuie să fie ținute separat. Aplicați amestecul obținut din ulei și catalizator pe suprafață. Produsul se poate aplica atât manual, cât și cu unelte electrice specializate. Pentru parchet, este recomandată finisarea mecanică, folosind mașina de șlefuit parchetul. Asigurați-vă că ați aplicat uniform pe toată suprafața un strat de ulei.

1

Dacă este necesar, puteți aplica al doilea strat. A doua aplicare se poate realiza imediat, ud-pe-ud, sau după 12-16 ore de la aplicarea primului strat, fără șlefuire imediată. Usare completă: 48 ore.

 

Finiture su pavimentazioni in rovere spazzolato con Parquet Oil 2K from Borma Wachs on Vimeo.

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro