Ulei din coaja de portocale Kreidezeit 1L

158,00Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
KRDZ-451
Marca:
Kreidezeit

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Uleiul din coaja de portocale este un ulei eteric, produs prin stoarcerea cojilor de portocala, si distilare ulterioara. Cojile de portocala contin intre 0.3 si 0.5% ulei. Este utilizat atat ca diluant pentru diverse rasini, cat si in industria alimentara si cosmetica. 

Utilizare: 
Pentru diluarea lacurilor, cerii si uleiurilor naturale, cat si pentru curatarea obiectelor care au venit in contact cu ele. Pentru indepartarea petelor, si degresarea suprafetelor. 

Compozitie: 
Ulei de coaja de portocale. 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro