Pigment Kreidezeit Spinellgelb - 1 kg

297,00Lei

Disponibilitate:
2
Cod produs:
KRDZ-861.3
Marca:
Kreidezeit

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Cantitate: 1 kg

Pigmentul Spinellgelb este rezistent la lumină și poate fi folosit în multe moduri diferite în vopsele, tencuieli și uleiuri naturale.

  • Culoare naturală intensă
  • Materie primă pur naturală
  • Rezistent la calcar - poate fi folosit pentru colorarea vopselelor de var.

Spinelul este un oxid mineral care apare rar în natură. Denumirea chimică pentru spinel este aluminat de magneziu; în forma sa pură este incolor. Datorită amestecurilor regionale diferite de fier, crom, zinc, cobalt și mangan, spinelul vine într-o varietate de culori. 

Pigmenții de spinel sunt cunoscuți ca pigmenți cu fază mixtă și sunt fabricați prin metode tehnice. Spinelurile măcinate în mod natural sunt amestecate cu săruri metalice (cobalt, antimoniu, nichel, crom și titan) și expuse la temperaturi cuprinse între 1200 și 1600°C într-un cuptor, unde are loc schimbul de ioni și materialul este îmbogățit cu metale până la saturație. Acest proces produce culori foarte vibrante. Metalele sunt încorporate în mineral într-o structură densă, încât nu mai sunt biodisponibile, adică nu se descompun în corpul uman. Pigmentul obținut este stabil și la expunerea la flăcări normale.

Pigmenții de spinel sunt folosiți, printre altele, pentru sinteza de pietre semiprețioase sau pentru a colora porțelanurile în procesul ceramic. Sunt compatibili cu orice tip de liant, sunt foarte rezistenți la lumină, intemperii și diverși compuși chimici.

Pigmenții standard KREIDEZEIT sunt considerați inofensivi din punct de vedere toxicologic, așa că sunt aprobați și pentru colorarea jucăriilor.
 
Made in Germany

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro