Pigment Kreidezeit Ultramarin violett - 1 kg

349,00Lei

Disponibilitate:
2
Cod produs:
KRDZ-856.3
Marca:
Kreidezeit

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Cantitate: 1 kg

Pigmentul Ultramarin violett este rezistent la lumină și poate fi folosit în multe moduri diferite în vopsele, tencuieli și uleiuri naturale.

  • Culoare naturală intensă
  • Materie primă pur naturală
  • Rezistent la calcar - poate fi folosit pentru colorarea vopselelor de var.

Pigmenți minerali artificiali, obținuți prin încălzirea sodei, argilei și sulfului. Tonurile ultramarine sunt produse prin expunerea la diferite temperaturi de ardere. Ultramarin Violet este un amestec de Ultramarin Blue și Red. Sunt rezistente la var, dar produsele de var cu tonuri de ultramarin adăugate trebuie prelucrate în 24 de ore. Ele nu se decolorează și sunt rezistente la intemperii în sine, dar nu sunt rezistente la acizi.

Deosebit de potrivit pentru lucrări pe perete (frescă, var, ciment). Cu toate acestea, este potrivit numai pentru stabilizarea finisajelor cu conținut scăzut de siliciu. Ultramarin este doar puțin rezistent la acizi și, prin urmare, poate fi folosit în finisaje la exterior, numai în aplicații limitate (acestea pot duce la înnegrire sau chiar la decolorare)..

Pigmentul Ultramarin violet se poate combina cu toți pigmenții de pământ, dar nu și cu compușii de cupru și plumb. Cu lianți apoși, cum ar fi solvenții vegetali, lipici și tempera de ou, ultramarinul produce o culoare pură și luminoasă.

Pigmenții standard KREIDEZEIT sunt considerați inofensivi din punct de vedere toxicologic, așa că sunt aprobați și pentru colorarea jucăriilor.

Made in Germany

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro