Pigment Kreidezeit Ocker rot - 1 kg

133,00Lei

Disponibilitate:
1
Cod produs:
KRDZ-803.3
Marca:
Kreidezeit

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Cantitate: 1 kg

Pigmentul Ocker rot este rezistent la lumină și poate fi folosit în multe moduri diferite în vopsele, tencuieli și uleiuri naturale.

  • Culoare naturală intensă
  • Materie primă pur naturală
  • Rezistent la calcar - poate fi folosit pentru colorarea vopselelor de var.

Pigmentul Ocker rot este un produs natural al intemperiilor rocilor feroase si mineralelor. Substanța colorantă este hidoxidul de fier. Pigmentul este absolut rezistent la lumină și rezistent la intemperii. Țara de origine a pigmentului Ocker rot KREIDEZEIT este Franța, dar ocru este răspândit și în alte părți ale lumii. Pigmentul mineral Ocker rot este compatibil cu orice tip de liant.

Știați că ocrul a fost folosit încă din epoca de piatră?
 
Picturile egiptene și romane erau adesea decorate cu ocru roșu. Ocru este, de asemenea, frecvent întâlnit în toate epocile ulterioare ale picturii europene - din cele mai diverse stiluri și tehnici. De altfel, ocru roșu este unul dintre cei mai procesați pigmenți din Asia de Est. Ocru francez, în special, a fost faimos pentru frumusețea sa incomparabilă a culorii de multă vreme. Pigmanții ocru și siena sunt foarte rezistenți la lumină. În plus, pigmentul ocru galben este rezistent la apă și la substanțe alcaline, dar este sensibil la acizi.
 
Pigmenții standard KREIDEZEIT sunt considerați inofensivi din punct de vedere toxicologic, așa că sunt aprobați și pentru colorarea jucăriilor.
 
Made in Germany

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro