Clei de iepure - 100 g

16,00Lei

Disponibilitate:
6
Cod produs:
FT587331
SKU:
BRL-CDOCOLLAC
Marca:
Borma Wachs

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Un adeziv natural produs din proteine de origine animală. Sub formă de granule, este folosit în lucrări de restaurare și pentru aplicarea foițelor de aur sau argint. 

Modalitate de preparare: 

Pentru prepararea cleiului din piele de iepure sunt necesare două recipiente care să permită prepararea la bain-marie (pe abur). La 1l de apă se adaugă 100 g de clei din piele de iepure și se lasă la înmuiat timp de 12 ore. Proporția corectă de dizolvare este 1 parte de clei la 15 părți de apă. După ce sa înmuiat cleiul se prepară la bain-marie până când granulele sunt complet dizolvate. 

ATENȚIE:: temperatura din procesul de diluare nu trebuie să depășească 50-60 °C, în caz contrar, cleiul își pierde din proprietățile adezive.

Amestecul obținut se poate folosi pentru aplicări multiple, cum ar fi prepararea grundului pentru tehnica tradițională de aurire.

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro