45,89Lei

Disponibilitate:
382
Cod produs:
FT793847
SKU:
BRM-3611
Marca:
Borma Wachs

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Opțiuni disponibile

* Culoare Lazura Borma:
               
               
           

 

Lazură pe bază de uleiuri și rășini pentru tratarea și colorarea lemnului exterior. Pătrunde adânc în fibra lemnului, dându-i un aspect plăcut.

Cantitate: 750 ml

Acoperire: 8 – 12 m²/Lt

Cu filtre UV, lazura este potrivită pentru tratamentul lemnului la interior cât și cel exterior, cu rezistență crescută la razele solare. Substanțele din compoziție protejează lemnul împotriva mucegaiului, a cariilor, gândacilor, garantând rezistență optimă la intemperii.  

MOD DE FOLOSIRE:

  • Curățați suprafața înainte de aplicare. Se aplică cu pensula. Dacă este necesar, se aplică și al doilea strat. Lăsați să acționeze 8 ore înainte de aplicarea celui de-al doilea strat.

  • Pentru un aspect uniform, după aplicarea stratului de lazură se recomandă ștergerea ușoară a surplusului cu o lavetă sau orice tip de material absorbant care nu lasă scame.

  • După caz, șlefuiți suprafața tratată înainte de aplicarea celui de-al doilea strat.

  • Timp maxim de uscare - 24 h.

 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie nr. 49). NU mai expediem cu Fan Courier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro