Gyuto Sontoku - 210 mm

520,00Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
dsft-315244

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Acest design este cel mai apropiat de cuțitele chef europene.

Cuțitele din această linie de produse (numite Sontoku) sunt fabricate din oțel cu trei straturi. Stratul interior este realizat din white-paper steel și acoperit cu două straturi exterioare de oțel mai moale. 

Lamele sunt forjate și șlefuite numai pe tăiș. Aceasta are ca rezultat un aspect caracteristic cuțitelor japoneze. Cu bevel pe ambele părți, acest cuțit poate fi folosit cu ușurință atât de dreptaci cât și de stângaci. 

Atenție! Lama cuțitului nu este inoxidabilă, necesită întreținerea specifică pentru cuțitele din oțel-carbon: uscare rapidă după spălare, protejarea lamei cu ulei de camelie. 

Inelul negru de la baza mânerului este realizat din plastic - un lucru obișnuit la cuțitele japoneze din această gamă de preț. Mânerul tipic japonez, oval, este realizat din lemn de magnolie, nu este uleiat.

Lama este puțin mai groasă la acest model comparativ cu modele similare de cuțite japoneze, prin urmare cuțitele sunt puțin mai grele ca de obicei. 

Specificații:

  • lungime lamă: aprox. 210 mm
  • lățime lamă: aprox 50 mm
  • grosime lamă: 3,7 mm
  • lungime totală: 360 mm

Made in Japan

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro