54,01Lei

Disponibilitate:
3
Cod produs:
HAIDU-HCH-1000
Marca:
Haidu

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Diametru: 75 mm 

Înălțime: 30 mm 

Pentru a vă putea bucura timp cât mai îndelungat de pietrele de ascuțit ceramice sunt unele lucruri pe care ar fi benefic să le luați în considerare: 
  • la întrebuințarea pietrelor de ascuțit luați în considerare că ele sunt confecționate din material ceramic, deci dacă le scăpați se pot sparge.
  • piatra de ascuțit ceramică nouă ajunge la maximum de eficiență după căteva ( 2 – 3 ) întrebuințări. 
  • după întrebuințare scoateți piatra ceramică din apă, pentru că la depozitare mai îndelungată în apă se formează alge, ceea ce nu influențează performanțele pietrei ceramice, dar la întrebuințarea următoare poate cauza neplăceri – de exemplu, alunecare sporită.
  • denivelările apărute pe suprafața pietrei ceramice în urma ascuțirii le putem înlătura prin frecarea pietrei ( înmuiată în apă ) sub jet de apă cu o piatră de granulație mai mică (SIC 180 sau 280)
  • denivelările pot apărea din cauza unui unghi de ascuțire prea mare, de aceea trebuie să vă străduiți să mențineți unghiul în timpul ascuțirii. 
  • nu loviți cuțitul sau unealta, pe care vreți să o ascuțiți, de suprafața pietrei de ascuțit deoarece puteți ciobi piatra și vătăma cuțitul ori unealta.
  • pe cât posibil treceți cuțitul sau unealta peste piatra ceramică cu o singură mișcare continuă și cu viteză constantă.
  • întotdeauna folosiți pietrele de ascuțit ceramice umezite cu apă. Pentru a prelungi viața pietrelor, puneți-le în apă înainte de întrebuințare cu cca 5 – 10 minute.
  • nu folosiți pietrele de ascuțit ceramice pentru ascuțirea cuțitelor cu serații pentru că lama acestora poate vătăma suprafața pietrei.
 
Toate pietrele de ascuțit ceramice sunt fabricate manual. Mărimile sunt orientative, ele  pot varia +/-. 
 
Mărimea granulației în standardele europene este F 1000, iar granulația conform standardelor Japoneze industriale este JIS2600.
 
Spor la ascuțit! 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie nr. 49). NU mai expediem cu Fan Courier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro