419,22Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
DSFT-312567
Marca:
Imanishi Bester

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Dimensiuni: 205 mm x 75 mm x 25 mm
 
Pietrele BESTER, fabricate de Imanishi în Kyoto, Japonia, au proprietatea de a vă oferi o ascuțire apropiată de cea a pietrelor naturale. Sunt pietre semi-dure, nu au nevoie de foarte multă apă .În ascuțire asculți si simți efectul pietrei și al lamei, dar, când privești mai bine, veți fi surprins de cât de repede taie piatra. Cei care au experiență cu pietrele de apă, vor iubi pietrele BESTER, care au o senzitivitate remarcabilă a răspunderii la comenzile utilizatorului.
 
Trebuie înmuiate cel puțin 5 minute înainte de folosință.Pentru a tăia cât de repede și cât de ușor pot, este nevoie ca pietrele să fie înmuiate puțin in apă, după câteva minute de folosire. Aceste pietre se pot folosi pe oțel cât și pe oțel-carbon.
 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro