380,00Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
DSFT-312560
Marca:
Imanishi Bester

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Dimensiuni: 205 mm x 75 mm x 35 mm

Pietrele BESTER,fabricate de Imanishi in Kyoto,Japonia,au proprietatea de a va oferi o ascutire apropiata de cea a pietrelor naturale.Sunt pietre semi-dure,nu au nevoie de foarte multa apa .In ascutire asculti si simti efectul pietrei si a lamei, dar, cand privesti mai bine, veti fi surprins de cat de repede taie piatra. Cei care au expereienta cu pietrele de apa vor iubi pietrle BESTER,care au o senzitivitate remarcabila a raspunderii la comenzile utilizatorului.

Trebuie inmuiate cel putin 5 minute inainte de folosinta.Pentru a taia cat de repede si cat de usor pot,este nevoie ca pietrele sa fie inmuiate putin in apa dupa cateva minute de folosire.Aceste pietre se pot folosi pe otel cat si pe otel-carbon.

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro