Coticule Standard 125×30 mm

151,90Lei

Disponibilitate:
Stoc epuizat
Cod produs:
ARDC-205
Marca:
Ardennes-Coticule

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Piatră abrazivă belgiană galbenă calitatea “standard”. Se foloseşte lubrifiată cu apă.

La pietrele obișnuite de ascuțit,materialul rezultat de la ascuțire este îndepartat și lama este ascuțită.Dar când ascuți cu pietrele belgiene ceva neobișnuit se întamplă. Când lama este trecută peste suprafațta fina a pietrei sunt eliberate cristale fine produse de piatra care în combinație cu apa produc o substanța vâscoasă.Cristalele taie ușor in metal ascuțind foarte fin.Duritatea cristalelor permite o îndepărtare rapidă metalului,dar rotunjimea pietrei permite o ascuțire exacta a marginii.Aceasta combinație de viteză și finețe este unică în lume.Prin ascuțirea cu aceste pietre obținem o lamă ascutițită fin și cu care se poate tăia ușor prin fibra de lemn.

 

Coticule selected consta dintr-o paret superioară de la 7 la 10 mm și o parte inferioara de un negru neobișnuit. Are o granulație intre 6000-8000 and contains,piatra este foarte rapidă la ascuțit.Pietrele au o culoare alb-gălbuie și nuanțe de roșu și verde cu trecerea timpului.

Pietrele au forma neregulată,depinde cum sunt tăiate din rocă.Nu este nici o diferența între pietrele dreptunghiulare si cele cu formă neregulată,doar forma diferă.Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie nr. 49). NU mai expediem cu Fan Courier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro