Coticule selected 175×50 mm

735,00Lei

Disponibilitate:
Stoc epuizat
Cod produs:
ARDC-110
Marca:
Ardennes-Coticule
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Piatră abrazivă belgiană galbenă calitatea “selected”. Se foloseşte lubrifiată cu apă.
http://uk.ardennes-coticule.com/index.asp?id=395&idf=27

La pietrele obișnuite de ascuțit,materialul rezultat de la ascuțire este îndepartat și lama este ascuțită.Dar când ascuți cu pietrele belgiene ceva neobișnuit se întâmplă. Când lama este trecută peste suprafața fină a pietrei sunt eliberate cristale fine produse de piatră care în combinație cu apa produc o substanță vâscoasă.Cristalele taie ușor in metal ascuțind foarte fin.Duritatea cristalelor permite o îndepărtare rapidă metalului,dar rotunjimea pietrei permite o ascuțire exacta a marginii.Aceasta combinație de viteză și finețe este unică în lume.Prin ascuțirea cu aceste pietre obținem o lamă ascuțită fin și cu care se poate tăia ușor prin fibra de lemn.

 

Coticule selected constă dintr-o parte superioară de la 7 la 10 mm și o parte inferioara de un negru neobișnuit. Are o granulație intre 6000-8000,piatra este foarte rapidă la ascuțit.Pietrele au o culoare alb-gălbuie și nuanțe de roșu și verde cu trecerea timpului.

Pietrele au forma neregulată,depinde cum sunt tăiate din rocă.Nu este nici o diferența între pietrele dreptunghiulare si cele cu formă neregulată,doar forma diferă.

 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie nr. 49). NU mai expediem cu Fan Courier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro