Nakiri Shigeki Tanaka silver-steel - 165 mm

506,42Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
TNK-NSS-165W
Marca:
Shigeki Tanaka

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Lungimea lamei este 165 mm iar grosimea este 2.5 mm. Lama este din oţel silver-steel san-mai în 3 straturi. Miezul tăietor este din Yasuki Silver 3 Steel (inoxidabil). Mânerul în stil european din lemn stratificat. Lama este semnată manual de Mr. Tanaka. Handmade in Japan!

Lama este ascutita pe ambele parti (simetric), deci poate fi folosit atat de dreptaci cat și de stangaci.

Cuțite formidabile cu o formă tradițională a lamei create în mod tradițional în micile fierării japoneze de secole, de obicei la un nivel înalt al muncii, în întregime fabricate manual. Astfel de cuțite sunt cunoscute sub denumirea de Wabocho în Japonia. Sunt valoroase pentru experți datorită oțelului cel mai bun, materiale atent selectate pentru mâner si gardă, un nivel înalt de muncă, design original, dar nu în cele din urmă ascuțire extremă. Lamele au de obicei un miez din oțel carbon peste care au fost forjate mai multe straturi de fier-similar sabiilor samurai. Materialele și formele tradiționale sunt folosite pentru mânere.

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie nr. 49). NU mai expediem cu Fan Courier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro