Pigment Kreidezeit Oxidorange - 500 g

92,00Lei

Disponibilitate:
1
Cod produs:
KRDZ-823.2
Marca:
Kreidezeit

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Cantitate: 500 g

Pigmentul Oxidorange este rezistent la lumină și poate fi folosit în multe moduri diferite în vopsele, tencuieli și uleiuri naturale.

  • Culoare naturală intensă
  • Materie primă pur naturală
  • Rezistent la calcar - poate fi folosit pentru colorarea vopselelor de var.

Pigmenții de oxid de fier sunt rugină pur sintetică. Ele sunt produse prin reacții de precipitare din soluție apoasă de sulfat de fier. Pigmenții de oxid de fier sunt extrem de colorați! Oxidorange conține oxid de fier cu conținut diferit de apă de cristalizare. În forma sa naturală este cunoscut sub numele de magnetit.

Știați că oxizii și hidroxizii de fier erau folosiți ca pigmenți în picturile rupestre încă de acum 35.000 de ani?
 
Cu 1500 înainte de Hristos, minereurile de fier au devenit de mare importanță. Fierul metalic poate fi obținut din ele prin reducere cu cărbune. Femeile africane și-au pictat casele cu acești pigmenți. Acești pigmenți au fost folosiți și pentru pictura corporală.
 
Pigmenții standard KREIDEZEIT sunt considerați inofensivi din punct de vedere toxicologic, așa că sunt aprobați și pentru colorarea jucăriilor.
 
Made in Germany

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro