Ceara Saflor (Kreidezeit) - 2.5 l

530,00Lei

Disponibilitate:
1
Cod produs:
KRDZ-531
Marca:
Kreidezeit

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Ceara naturală, pentru suprafețe din lemn, în interior. Pentru lucrări pretențioase. Potrivit în special pentru mobilă, jucării de copii, lambriuri, grinzile la vedere și placări din lemn.

În funcție de capacitatea de absorbție a suprafețelor, 1 L acoperă cca. 22 mp / strat.

Avantajul și diferența față de celelate tipuri de ceară este că Ceara Saflor (de sofranas) nu se îngălbenește în timp, ci păstrează culoarea naturală a lemnului.

Un produs natural, ușor de folosit fără mirosuri neplăcute în cameră. Transparent, păstrează textura naturală a lemnului. Pentru a obține diverse nuanțe naturale, ceara Saflor poate fi pigmentată.

Ceara Saflor (de sofranas) de la Kreidezeit este fabricată din ceară de albine, înalbită cu substanțe fără clor. Ceara nu este însă tratată chimic.

Este ideală pentru tratarea, și îngrijirea suprafețelor din lemn în interior. Ceara Saflor nu se îngălbenește în timp, pastrează culoarea naturală a lemnului,

Îngălbenirea naturală este specifică produselor pe baza de ulei de in. Ceara Saflor e produsă fără ulei de in, în schimb conține ulei de sofranas.

Este un produs natural, de calitate extraordinară, care se aplică ușor, fără mirosuri deranjante în timpul aplicării sau după uscare. Ceara e transparentă, păstrează culoarea textura naturală a lemnului.

Utilizare: Pe toate suprafețele de lemn, în interior. Se poate aplica direct pe lemn netratat sau pe suprafețe date cu uleiuri naturale. Potrivită în special pentru mobilă, jucării și lambriuri.

Ceara Saflor se va aplica nediluat cu o pensulă, rola sau cârpa. Important: ceara trebuie masată în lemn.

După aplicare, se lasă ca materialul să fie absorbit de lemn, iar excesul de ceară de la suprafața se va șterge înainte de uscare cu o cârpă uscată.

Cârpele îmbibate cu ulei sau ceară vor fi spălate cu apă și uscate în aer liber sau păstrate în container închis. Alfel prezintă pericol de autoaprindere datorită uleiurilor eterice.

Colorare: Ceara Saflor poate nuanța cu ajutorul pigmenților Kreidezeit. (http://www.finetools.ro/finisare-si-restaurare/pigmenti)

Proprietăți: 

  • Fără solvenți;
  • Se aplică ușor;
  • Produs cu capacitate de difuzie - nu influențează cedarea umidității;
  • Nu se îngălbenește;
  • Efect antistatic;
  • Cu luciu de mătase;
  • Fabricat din ingrediente naturale.

Video vopsire cu ceară Saflor Kreidezeit: https://www.youtube.com/watch?v=sBdYi6Vy3kA

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro