Ceara tare pentru podele (Kreidezeit) - 1L

176,00Lei

Disponibilitate:
1
Cod produs:
KRDZ-501
Marca:
Kreidezeit

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Ceară tradițională de parchet, fabricată din ingrediente naturale: ulei de in, ceară de albine și ceară de Carnauba.

Consum / necesar: 1 L de ceară acoperă cca. 50 mp.

Tratament suplimentar pentru suprafețele uleiate din lemn, plută și teracota.

Potrivită pentru suprafețe din lemn expuse uzurii și traficului intens. Potrivită, de asemenea pentru uși interioare și mobilă. Se aplică atât manual, cât și mecanizat pe suprafețe mari, după care se lustruiește.

Ceara de pachet, semilichidă, pentru o protecție suplimentară în cazul podelelor tratate cu Ulei rezistent pentru podele sau Ulei rezistent fără solvent, compus din ceară de Carnauba, cea mai rezistentă ceară naturală.

Carnauba se extrage din frunzele unei specii de palmieri din Brazilia. În perioada ploioasă, stratul subțire de ceară oferă protecție împotriva apei în exces iar în perioada secetoasă, protejează frunzele împotriva deshidratării.

Pentru a menține calitatea unei podele din lemn, este nevoie de un tratament care nu închide suprafața lemnului, adică nu influențează capacitatea de difuzie a acestuia.

Pentru întărirea lemnului și obținerea unei suprafețe rezistente, se folosesc două aplicări de Ulei rezistent pentru podele sau Ulei rezistent fără solvent, în timp ce un strat de Ceară tare de podea oferă protecție suplimentară împotriva uzurii, murdăriei și apei.

Ceara de podea aplicată corect, conferă suprafețelor din lemn o strălucire suplimentară, cu luciu mătăsos.

Se utilizează în zone expuse uzurii, precum podele, uși, scări, balustrade și mobilier, în interior.

Utilizare:

  1. Manual: Ceara se întinde cu o lavetă, în strat subțire și uniform. Se evită formarea surplusurilor. Excesul de material trebuie îndepărtat imediat!!!
  2. Cu mașina: pentru suprafețe mari se recomandă folosirea unei mașini de ceruit. Ceara se încălzește la 60 de grade, urmând să fie picurată pe suprafață și întinsă în mod uniform cu mașina. După 4-6 ore, suprafața trebuie lustruită până ce se obține un luciu de mătase.

Se recomandă aplicarea de către persoane cu experiență. Surplusurile neîndepărtate și întărite vor forma pete albe, greu de îndepartat ulterior. 

Pentru îngrijirea și curățarea suprafețelor recomandăm utilizarea Săpunului de Marsilia și a Emulsiei din ceară de Carnauba.

Propiretăți:

  • Respinge apa și murdăria;
  • Cu capacitate de difuzie;
  • Efect antistatic; 
  • Cu luciu de mătase;
  • Consistență cremoasă;
  • Ușor de aplicat;
  • Fabricat din ingrediente naturale.

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro