Ulei de grunduit fara rasini (Kreidezeit) - 2.5 l

205,58Lei

Disponibilitate:
1
Cod produs:
KRDZ-301
Marca:
Kreidezeit

Utilizare: pentru grunduirea suprafețelor. potrivit pentru lemn netratat, pluta, piatra naturala, teracota și tencuială neutra. pentru exterior este necesar un strat de lazură precolorată pentru exterior, preferabil în varianta pigmentată pentru o protecție spoirtă a lemnului.Pentru interior, la suprafețe puțin solicitate este suficientă tratarea cu acest ulei în unul sau două straturi. 

Proprietăți: fără rășini, cu capacitate de difuzie, pătrundere puternică, respinge apa și murdăria, ușor de folosit

Compoziție: ulei de in, balsam din ulei de terebentină dublu rafinat, ulei rezistent de lemn

Prelucrare: substratul trebuie să fie uscat, curat și absorbant. uleiul de grunduit se va folosi nediluat. aplicați în strat subțire uniform și lăsați produsul să pătrundă lemnul cca 20 min după care înlăturați surplusul cu o lavetă absorbantă din bumbac. Uleiul nu trebuie să facă peliculă la suprafață ci trebuie să intre în lemn și să astupe porii. 

Timp de uscare: cca 20 de ore la 20°C

Consum: 2,5l acoperă aproximativ 35 mp

Fabricat în Germania

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro