Gel de grunduit Borma Wachs - transparent

46,84Lei

Disponibilitate:
4
Cod produs:
FT839597
SKU:
BRM-0652
Marca:
Borma Wachs

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Cantitate: 750 ml

Gel pe bază de nitro cu uscare rapidă, gata de folosire. Transparent, aderă perfect pe suprafețe. Produsul este ideal pentru grunduire sau ca strat de bază pentru tratamentele cu ceară. Ușor de aplicat pe suprafețe verticale, datorită compoziției sub formă de gel, produsul nu se scurge.

UTILIZARE:

unde apare asta?Se aplică pe lemn brut, netratat, gata șlefuit până la granulația dorită, curat, fără impurități sau praf. Dacă lemnul a fost băițuit în prealabil, verificați ca stratul de colorant să fie uscat pe toată suprafața. Nu se aplică la temperaturi sub 10oC. Produsul se poate dilua în proporție de 10-20% cu diluant nitro.

 

 

Aplicați uniform pe suprafață cu ajutorul unei pensule.

 

 

 

Timp de uscare: 2-3 ore. Șlefuiți ușor între straturi (hârtie/bandă abrazivă granulație 240-360) Apoi aplicași un al doilea strat.

 

 

 

După uscare, finisați cu un strat de Shellac French Polish sau ceară de albine.

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie nr. 49). NU mai expediem cu Fan Courier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro