Holz Lasur Borma Wachs - 750 ml

47,04Lei

Disponibilitate:
34
Cod produs:
FT793847
SKU:
BRM-3611
Marca:
Borma Wachs

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Opțiuni disponibile

* Culoare Lazura Borma:
               
               
       

 

Lazură pe bază de uleiuri și rășini pentru tratarea și colorarea lemnului exterior. Pătrunde adânc în fibra lemnului, dându-i un aspect plăcut.

Cantitate: 750 ml

Acoperire: 8 – 12 m²/Lt

Cu filtre UV, lazura este potrivită pentru tratamentul lemnului la interior cât și cel exterior, cu rezistență crescută la razele solare. Substanțele din compoziție protejează lemnul împotriva mucegaiului, a cariilor, gândacilor, garantând rezistență optimă la intemperii.  

MOD DE FOLOSIRE:

  • Curățați suprafața înainte de aplicare. Se aplică cu pensula. Dacă este necesar, se aplică și al doilea strat. Lăsați să acționeze 8 ore înainte de aplicarea celui de-al doilea strat.

  • Pentru un aspect uniform, după aplicarea stratului de lazură se recomandă ștergerea ușoară a surplusului cu o lavetă sau orice tip de material absorbant care nu lasă scame.

  • După caz, șlefuiți suprafața tratată înainte de aplicarea celui de-al doilea strat.

  • Timp maxim de uscare - 24 h.

 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro