Trasator pentru cozi randunica Vertias 14 grade - Veritas

41,00Lei

Disponibilitate:
2
Cod produs:
FT778348
SKU:
SMT-05N10.13
Marca:
Veritas

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Pentru a marca îmbinarea în coadă de rândunică rapid și precis, un trasator dedicat este cea mai bună soluție.

Marginile ridicate de pe ambele părți ale trasatorului, cu o suprafață de 51 x 51 mm, permit întoarcerea sa pentru a putea marca ambele linii înclinate ale cozii de râdunică. Designul trasatorului permite acoperirea întregii fețe de referință, chiar și pentru trasarea pe muchia lemnului. Colțurile au un canal rotunjit, pentru a asigura precizia așezării pe fețele lemnului, chiar și atunci când muchia are fibre ridicate, rezultate în urma tăierii cu fierăstrăul.

Trasatorul este realizat din aluminiu anodizat, prin urmare este ușor, rezistent și nu va lăsa urme nedorite pe suprafețele de lucru.

Trasatorul pentru cozi de rândunică la 14 grade este gândit pentru o proporție de aproximativ 1:4, potrivit pentru proiecte realizate din lemn mai subțire. Prin urmare, îmbinările în coadă de rândunică realizate cu proporția 1:4 asigură atât o îmbinare mai puternică a materialului, cât și un proiect mai estetic, îmbinările fiind mai vizibile prin unghiul mai pronunțat al cozilor de rândunică, lucru care pentru mulți este atractiv.

Produsul se vinde la bucată.

Made in Canada

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro