Rust Eraser - mediu

44,00Lei

Disponibilitate:
4
Cod produs:
FT711161
SKU:
DCT-711161
Marca:
Generic

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Rust Eraser - aspru  (120 grit)

Gumă abrazivă pentru îndepărtarea ruginei, dar și pentru alte operații de curățare sau finisare. Potrivite și pentru curățarea suprafeței pietrelor abrazive de ascuțit.

Disponibilă în 4 granulații: extra-aspră, aspră, medie, fină

Dimensiune: 80 x 50 x 20 mm (semnficativ mai mare decât varianta japoneză de la Sabitoru, practic de 3 ori mai mare ca volum).

Este făcută din compuși ce conțin în mare parte carbură de siliciu și cauciuc.

Este adecavată pentru o gamă largă de materiale, cum ar fi oțel, fier, neferoase, plastic, lemn și piele.

Este în special utilă pentru curățarea cuțitelor ruginite și a scalelor uneltelor de măsură. Avantajul combinației materialelor abrazive dure cu cele moi este modul în care " îmbrățisează" materialul prelucrat.

Folosiți produsul uscat, umed sau cu ulei - depinde de materialul prelucrat - găsiți-vă soluția potrivită prin încercare.

Dacă e necesar să folosiți o gumă cu granulația aspră sau medie, se recomandă apoi folosirea gumei fine pentru a înlâtura zgărieturile rezultate pe suprafață.

Made in Germania

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro