Clei de oase - 100 g

11,27Lei

Disponibilitate:
2
Cod produs:
FT588082
SKU:
BRM-CDOCOLLAP
Marca:
Borma Wachs

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Clei de oase natural sub formă de granule solubil în apă. potrivit în restaurarea tradițională a obiectelor din lemn. 

Modalitate de preparare:

Pentru prepararea cleiului de oase sunt necesare două recipiente care să permită prepararea la bain-marie (pe abur). Peste cantitatea dorită de granule turnați apă rece sau caldă cât să acopere cleiul și lăsați la înmuiat pentru două ore. Granulele se vor umfla și înmuia. Pentru încălzirea apei pentru bain-marie folosiți o sursă de încălzire electrică (nu este indicată flacăra deschisă). 

ATENȚIE: temperatura din procesul de diluare nu trebuie să depășească 50-55 °C, în caz contrar, cleiul își pierde din proprietățile adezive. În timpul preparăroo amestecați în peranență pentru a evita lipirea cleiului de pereții recipientului. PRepararea ar trebui să dureze aproximativ 20-30 minute. Cleiul se va dizolva complet în apă și va căpăta vâscozitatea mierii. 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro